Springerklubben Syd

Diplom för meriter 2020

Har din hund erhållit någon utmärkelse; meriterat sig under 2020 i någon av följande grenar?

  • Jakt
  • Viltspår
  • Utställning
  • Lydnads
  • Agility
  • Rallylydnads
  • Nosework
  • Bruks

Din springer får ett DIPLOM, men i år kommer vi inte att utse Årets Hund 2020 då förutsättningar har varit så olika för oss alla. Därför gör vi i år inga poängberäkningar. Däremot kan de som har fått diplom delta i nästa års tävling till Årets Springer i Syd (gällande 2021 och som utdelas 2022), där man får räkna med även resultaten från 2020 bland sina 3 bästa.

Senast den 1 mars vill vi ha dina uppgifter. Skicka dem till SpringerSyd’s styrelse:

styrelsen@springerklubbensyd.se

Personuppgiftspolicy (GDPR)

Springerklubben lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Springerklubben lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med Springerklubbens berättigade intresse som rättslig grund. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande Springerklubbens behandling av personuppgifter, finns på www.skk.se/pub.relsen@springerklubbensyd.se

Dela med dig av vår sida!