Springerklubben Syd

Valpkurs: start 20 september

För att öka intresset för viltspår och jaktträning med våra hundar, och som ett komplement till andra kurser, arrangerar vi åter en valpkurs speciellt inriktad på spaniel. Kursen riktar sig till valpar mellan 12 v och 6 månader. Kursen ger vardagslydnad samtidigt som samarbetet och relationen stärks.

Det finns ingen färdig kursplan utan vi tränar efter utveckling och intresse. Vi kan också träffas med kortare intervall vid något tillfälle om det finns önskemål om detta och det är lämpligt utifrån valparnas utveckling.

Utifrån gruppens sammansättning kommer vi att träna bl a:

  • Kontaktövningar
  • Enkla lydnadsövningar
  • Att gå i koppel och lös
  • Apportering
  • Enkla spårövningar med blod och klöv
  • Vatten
  • Passivitet
  • Inlärningsmetoder

Kursledare: Helen Eriksson Kimbusgården

Tid: Varannan söndag med start 20/9, klockan 10.00-12.00. Tiden kan vi ev. justera så den passar alla. Vi träffas 8 gånger.

Plats: Kimbusgården, Söderåsen. Karta finns här!

Kostnad: 1250 kr. Betalning enl överenskommelse.

Har du några frågor? Vill du anmäla dig till kursen?

Kontakta: Helen Eriksson, Jakt- och viltspåransvarig i Springerklubben Syd

070 – 350 90 63 eller jakt@springerklubbensyd.se

Kursen anordnas i samarbete med Kimbusgården.

Personuppgiftspolicy (GDPR)

Springerklubben lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Springerklubben lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med Springerklubbens berättigade intresse som rättslig grund. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande Springerklubbens behandling av personuppgifter, finns på www.skk.se/pub.

Dela med dig av vår sida!