Springerklubben Syd

Pröva-på-jaktprov 21 april 2022

Springer Syd anordnar pröva-på-jaktprov 21 april.

Nu har du åter möjligheten att testa hur ett jaktprov går till. Övningen genomförs som ett B-prov, där fokus ligger på hur det går till att starta på prov och inte på bedömningen. Provet består av ett fältsök med gevärsskott och apportering av dummy. Provtid ca 10-15 minuter.

Lämpligt tillfälle för alla som vill veta hur det går till innan ni anmäler till officiellt prov, vilket vi planerar för till hösten!

Vi kommer att vara i Klippan och tiden är 18.00. Mötesplats meddelas senare.

Bo Lingebrant agerar domare och provledare är Jonas Lundén. Bedömningen fokuserar på vad hunden gör rätt och vad man kan träna på inför ett eventuellt kommande prov.

Priset är 400 kr och sista anmälningsdag 14 april. Betalning efter överenskommelse.

Det kommer att finnas servering av korv och fika, alltså upplagt för en trevlig kväll! Publik är välkommen!

Vill du vara publik anmäler du dig till jakt@springerklubbensyd.se Hit kan du också vända dig om du har frågor.

Välkomna!

Deltagare i pröva-på-jaktprov anmäler sig här:

    Bevisa att du är människa genom att välja flygplan.

    Personuppgiftspolicy (GDPR)

    Springerklubben lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Springerklubben lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med Springerklubbens berättigade intresse som rättslig grund. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande Springerklubbens behandling av personuppgifter, finns på www.skk.se/pub.

    Dela med dig av vår sida!