Springerklubben Syd

Kallelse till Springerklubben Syd’s Årsmöte 2023

Tid: söndagen den 19 februari 2023, kl 15:00

Plats: Husaren, Södra Rörum (karta här!)

Sedvanliga årsmötesförhandlingar

… och enligt traditionen fika med semla!

Anmäl gärna att du kommer så att vi kan planera inköp av fika!

Kontakta oss: styrelsen@springerklubbensyd.se

Hjärtligt välkomna!

Personuppgiftspolicy (GDPR)

Springerklubben lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Springerklubben lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med Springerklubbens berättigade intresse som rättslig grund. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande Springerklubbens behandling av personuppgifter, finns på www.skk.se/pub.

Dela med dig av vår sida!