Springerklubben Syd

SpringerSyd’s prova-på dag i viltspår och  spanieljakt 18/3

Arrangemanget är för nybörjare.   

Du kan delta i en eller båda aktiviteterna.

Vi börjar kl 10:00 med viltspår. Alla som är nyfikna på viltspår är välkomna. Vi går igenom vad ett viltspår går ut på och sen får du pröva på att lägga och gå ett par korta spår med din hund.

Vid 12-tiden tar vi paus och det blir möjlighet att ställa frågor. Fika finns till självkostnadspris.

Kl 13.00  är det dags för spanieljakt. Vi börjar med en kort introduktion. Hur går jakt med spaniel till och hur tränar man sin hund för att kunna gå på prov eller vara med på en jakt? Detta är dock inte bara till för dig som vill jaga eller gå på prov, det är lika mycket en introduktion i hur du aktiverar din spaniel på bästa sätt. Vi diskuterar hur berikningen kan gynna din hund och vardagslydnaden.

Plats: Kimbusgården, Söderåsen. Hitta hit!

Anmälan till Helen Eriksson, jakt@springerklubbensyd.se

Du kommer att få en bekräftelse på din anmälan och där finns vägbeskrivning.

VÄLKOMNA!

Personuppgiftspolicy (GDPR)

Springerklubben lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Springerklubben lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med Springerklubbens berättigade intresse som rättslig grund. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande Springerklubbens behandling av personuppgifter, finns på www.skk.se/pub.

Dela med dig av vår sida!