Springerklubben Syd

Prova-på-jaktprov 20 mars!

Nu jobbar vi vidare med jaktlydnaden och gör ett nytt prova-på-tillfälle! Målet för vår träning, ett officiellt B-prov, är under planering till hösten.

Liksom vid förra prova-på-jaktprovet i höstas går det till som om det vore ett riktigt prov och med en domare utifrån. Provet (som är på B-provsnivå) är inte officiellt.

Efteråt kommer vi att få tillfälle till diskussion och utvärdering.

Praktisk info: P g a restriktioner för covid -19 kommer deltagarna att starta i två olika grupper: en förmiddagsgrupp med 4 deltagare + funktionärer och en eftermiddagsgrupp med 4 deltagare + funktionärer. P g a restriktionerna kan inga medföljande/åskådare vara med.

Tid: 20 mars 2021. Klockslag meddelas senare.

Plats: Klippan. Samlingsplats meddelas senare.

Domare: Ann Lundin (Kennel Astrosprings)

Kostnad: 400kr. Betalningsinformation kommer efter anmälan!

Har du några frågor? Kontakta Helen Eriksson: jakt@springerklubbensyd.se eller 070 – 350 90 63

Springer Syd’s medlemmar har företräde till platserna fram till 1/3, därefter fyller vi på med övriga intresserade.

Anmälan görs längst ner på sidan!

Träningsdagar

För dig som vill förbereda dig inför ”prova-på-jaktprovet” erbjuds två träningsdagar: 7 februari (sista anmälningsdag 1 febr) och 21 februari (sista anmälningsdag 15 februari) mellan kl 10.00-16.00. Du kan välja att delta en dag eller båda dagarna och är välkommen oavsett vilken nivå du och hunden befinner er på. Du kan också delta även om du inte tänker gå ”prova-på-jaktprovet”.

P g a restriktioner för covid -19 gäller även här en hund + en förare, inga åskådare.

Max 6 deltagare/gång.

Plats: Kimbusgården. (karta!)

Kostnad: 600 kr för en dag, 1000 kr för båda dagarna.

Hjärtligt välkomna!

Anmäl dig här:

Under ”Ämne” fyller du i ”Testa jaktprov” och ev ”Trän 7/2” och/eller ”Trän 21/2”, beroende på var du vill delta. Anmälan är bindande.

    Om du inte har fått en bekräftelse på din anmälan inom 1 vecka – hör av dig till Helen!

    Personuppgiftspolicy (GDPR)

    Springerklubben lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Springerklubben lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med Springerklubbens berättigade intresse som rättslig grund. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande Springerklubbens behandling av personuppgifter, finns på www.skk.se/pub.

    Dela med dig av vår sida!