Springerklubben Syd

Trimkurs 8 augusti 2021

Välkommen till Springer Syd’s trimkurs!

Betina och Eva-Marie från SpringerSyd lär oss att sköta pälsen på våra springrar!

P g a pandemin håller vi kursen utomhus den här gången, men vi kan vara under tak om det regnar!

Trimkursen är öppen för alla medlemmar i Springer Syd, både för dig som är nybörjare och för dig som vill vässa dina trimkunskaper. I mån av plats är även medlemmar i andra lokalavdelningar i Springerklubben välkomna.

Dag: söndagen 8 augusti 2021

Tid: kl 11-15

Plats: Södra Rörum, fotbollsplanen vid Husaren (karta finns här).

Tag med egen lunchkorg! Eftermiddagskaffe bjuder vi på! Tag även med trimbord och klipputrustning om du har det. Och naturligtvis hunden! Det kommer även i år att finnas möjlighet att köpa viss utrustning på plats!

Kursavgiften är 600 kr/ekipage.

Max 6 deltagare!

Anmälan är bindande.

Har du några frågor? Kontakta Anita Juhlin samordnare@springerklubbensyd.se

Anmälan och betalning senast den 1 augusti 2021.

Anmälningsavgiften betalas till: Bankgiro: 5362-5117 alt. swish: 123 309 03 05 

Hjärtligt välkomna! Springerklubben Syd

Anmäl dig här! Under ”ämne” skriver du ”Trimkurs”.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Personuppgiftspolicy (GDPR)

Springerklubben lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Springerklubben lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med Springerklubbens berättigade intresse som rättslig grund. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande Springerklubbens behandling av personuppgifter, finns på www.skk.se/pub.

Dela med dig av vår sida!