Springerklubben Syd

Vi utser Årets Hund i Syd 2023!

Har din hund erhållit någon utmärkelse eller merit i följande grenar under 2023?

  • Jaktmerit
  • Viltspårsmerit
  • Utställningsmerit
  • Lydnadsmerit
  • Agilitymerit
  • Rallylydnadsmerit
  • Noseworkmerit
  • Bruksmerit

Nu utser vi Årets Hund i SpringerSyd 2023!

Skicka in din hunds 3 bästa resultat gällande 2023 och få diplom, samtidigt är du med och tävlar om årets hundar i SpringerSyd!

Senast den 10 mars vill vi ha dina uppgifter. Maila dem till SpringerSyd’s styrelse:

styrelsen@springerklubbensyd.se

Diplomen kommer att delas ut på Springerns Dag 2024 (långfredagen 29 mars 2024!). Årets Hund i Springer Syd totalt och i jakt, viltspår, utställning, lydnad, agility, rallylydnad, nosework och bruks kommer att uppmärksammas.

Personuppgiftspolicy (GDPR)

Springerklubben lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Springerklubben lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med Springerklubbens berättigade intresse som rättslig grund. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande Springerklubbens behandling av personuppgifter, finns på www.skk.se/pub.

Dela med dig av vår sida!